O nama


PROFIL TNT d.o.o.


TNT d.o.o. je firma koja se bavi uvozom i distribucijom IT opreme, proizvodnjom računara, kao i pružanjem dodatnih usluga, pre i nakon same prodaje. Sedište firme je u Beogradu.

Od nastanka, 2001. godine, do danas, gradili smo ime koje podrazumeva uslugu na najvišem nivou, robu renomiranih proizvođača i povoljne cene.

Kao uvoznik i distributer, zajedno sa svojim poslovnim partnerima, pomažemo našim kupcima da izaberu proizvod u potpunom skladu sa svojim željama i potrebama. Shodno tome formiramo svoju ponudu, kako u pogledu izbora proizvoda i njihovih cena, tako i u pogledu vremena i načina isporuke, te dalje logističke i servisne podrške.

Naš stručni tim je na raspolaganju klijentima, uz zadatak, da se na obostrano zadovoljstvo, svi njihovi zahtevi reše na najefikasniji način i u najkraćem mogućem roku.

 

PROFIL ZAPOSLENIH


Profil zaposlenih u firmi TNT d.o.o. govori o tome da se naša firma bazira na spoju iskustva i mladosti. Prosek godina oko 30, sigurno stvara utisak da se radi o mladoj, ambicioznoj, dinamičnoj, fleksibilnoj firmi, željnoj dokazivanja na ovom trzištu.
Uz stručnost i posvećenost poslu kojim se bavimo, zajednička karakteristika svih zaposlenih u firmi TNT d.o.o. jeste strast ka novim tehnologijama.

 

PROFIL NAŠE PONUDE I PRIOIZVOĐAČA


Profil naše ponude i proizvođača upućuje da je firma koncentrisana na računare i računarske komponente, računarske periferije, kao i mrežnu i komunikacionu opremu.


Profil proivođača čije komponente ugradjujemo u naše računare uverava u njihovu pouzdanost i kvalitet.
Ovlašćeni smo za prodaju sledećih robnih marki:

 

     
INTEX   široku paletu proizvoda, koju čine:
    life style – multimedijalni program, tablet računari, zvučnici i zvučni sistemi, računarska kućišta i napajanja, UPS uređaji
    IT accessories – slušalice, tastature, miševi, web kamere, oprema za laptopove, gamerske i računarske periferije, mrežna oprema i kablovi
A4Tech  

računarske periferije, miševi, tastature, setovi, web kamere i slušalice

     

UBIT

  life style – zvučnici i zvučni sistemi, računarska periferija, UPS uređaji
     

Pored toga kod nas u ponudi se mogu pronaći i mnogi drugi proizvodi poznatih robnih marki kao što su:

Acer, AMD, Asus, Canon, Cooler Master, Dell, Gigabyte, Hewlett Packard, Intel, Kingston, LG, Microsoft, Samsung, TP Link, Toshiba, Verbatim, Western Digital...

 

PROFIL NAŠIH PARTNERA


Profil naših partnera definiše okruženje u kome radimo i ukazuje na obostrano poverenje i zadovoljstvo uspešne dugogodišnje saradnje sa njima, a to su:
Win Win d.o.o., Computer dream d.o.o., CT computers Srbija, Desk d.o.o., EWE Computers d.o.o., KIM TEC d.o.o., Telix d.o.o,kao i veliki broj naših posrednika u prodaji i ostalih kupaca, u skoro svakom gradu u Srbiji, sa kojima saradjujemo u svim aspektima našeg poslovanja.

 

DOKUMENTACIJA

Ovde možete preuzeti dokumentaciju za PDV